sliderfoto

Adverteren

Adverteren op Capelle Business Plaza zorgt voor een optimale presentatie van uw bedrijf en diensten aan Capelse Ondernemers. 

Capelle Business Plaza biedt verschillende advertentiemogelijkheden:

  1. Tweewekelijkse nieuwsbrief                       
  2. Adverteren op de website                            
  3. De welkom in Capelle koffer  

 

Tweewekelijkse nieuwsbrief

Elke 14 dagen verschijnt er een nieuwe nieuwsbrief met interessante nieuwtjes en de laatste evenementen, workshops en opdrachten. Deze nieuwsbrief gaat naar alle ca. 3300 ondernemers in Capelle aan den IJssel.

Klik hier voor meer informatie en tarieven.

 

Adverteren op de website

Capelle Business Plaza biedt de mogelijkheid om als adverteerder op alle webpagina's verschijnen. U kunt uw banner door laten linken naar uw eigen website.

Klik hiervoor meer informatie en tarieven.

 

De Welkom in Capelle koffer

Iedere maand worden de nieuwe ondernemers die zich in Capelle aan den IJssel  hebben ingeschreven, benaderd door Capelle Business Plaza. De startend ondernemer ontvangt dan een koffer met nuttige bedrijven en informatie bij zijn dienstverlening. Wilt u ook in deze koffer, kijk dan hier voor meer informatie en tarieven.  Niet alleen nieuw ingeschreven bedrijven of ZZP'er worden benaderd. Ook reeds gevestigde bedrijven worden periodiek benaderd en gewezen op enkele bedrijven die mogelijk interessant kunnen zijn. Ook die worden door Capelle Business Plaza bezocht en besproken. Wilt u ook hierin meegenomen worden, klik dan hier voor meer informatie en tarieven

 

Voor een offerte op maat, meer informatie en/of specifieke vragen kunt u contact opnemen met:  

Capelle Business Plaza
E: info@capellebusinessplaza.nl
T: +31 (0)85 - 2738181

 

Arthur Menke: M (06-54223996)