sliderfoto

Over Business Plaza

Initiatiefnemers:
Peelland Business PLaza is een onderdeel van Business Plaza Nederland, een franchiseorganisatie met landelijk opererende lokale managers en ambassadeurs.

Doel Peelland Business PLaza:
Het doel van Peelland Business PLaza is om ondernemers een platform te bieden om zich te profileren. Op Peelland Business PLaza zijn alle economisch actieve bedrijven uit de regio vindbaar. Op Peelland Business PLaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor lokale ondernemers. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken.

Bedrijfsprofiel:
U kunt uw eigen bedrijfsprofiel geheel kosteloos plaatsen op Peelland Business PLaza. Het toevoegen van uw gegevens maakt u beter vindbaar en is dus geheel kosteloos.

Wenst u een aanbieding te plaatsen, een vacature of een eigen workshop of evenement, dan kan dat al voor 50 euro voor een geheel jaar.  

Redactie:
De redactie voor deze website wordt gevormd door Peelland Business PLaza. Wilt u redactie aanleveren? Klikt u dan hier.

Adverteren:
U kunt uw bedrijf beter profileren op Peelland Business PLaza. Al vanaf € 95,00 kunnen wij voor u een campagne op maat maken. Om te komen tot een optimaal rendement is het goed om in een persoonlijk gesprek uw wensen te bespreken en hier een campagne op te schrijven. Wilt u weten wat de standaard mogelijkheden zijn? Klik dan hier!