Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Open Coffee DAS

Adres Fl. Nightingalestraat
Postcode 5751 MH Deurne
Website http://www.opencoffeedas.nl
Telefoon 0646777888
Contactpersoon Frans Vonk
Aantal leden 50
Kosten lidmaatschap gratis (je betaalt je eigen koffie)
Toelichting

Over OC DAS

kop koffie

Open Coffee DAS (Deurne, Asten & Someren) vindt iedere 3e vrijdag van de maand van 9.00 tot 11.00 uur plaats, steeds afwisselend in Deurne, Asten of Someren.
Locatie en thema van de bijeenkomst wordt steeds duidelijk vooraf gecommuniceerd via de agenda, via de groep op LinkedIn “Open Coffee DAS” en via Facebook (Opencoffeedas).

Iedere ondernemer weet dat netwerken een belangrijk onderdeel vormt van het ondernemerschap. Toch valt het lang niet altijd mee om de juiste weg hierin te vinden. Veel netwerkgelegenheden zijn erg formeel, strak georganiseerd, en dwingend. Open Coffee is anders. Het is laagdrempelig en vrijblijvend. Iedereen kan komen om een praatje te maken en om in contact te komen met andere ondernemers, want iedere aanwezige staat open voor een gesprek met “een onbekende”, dat is immers waar iedereen voor komt. En juist vanwege diezelfde instelling is er heel vaak een klik tussen de aanwezigen.

De Open Coffee is bedoeld voor alle ondernemers. Er zijn veel zzp’ers en freelancers, maar iedereen is welkom. Ook voor grotere bedrijven is het vaak interessant om de kleine ondernemers te leren kennen. Het is niet de bedoeling om bij de Open Coffee volop klanten te werven, het doel is elkaar en elkaars netwerk te leren kennen. Wat daaruit voort komt kan van alles zijn, op zijn minst een goed gesprek.

Daarnaast is er (bijna) iedere keer een spreker of thema waaraan een gedeelte van de beschikbare tijd wordt besteed. Thema’s worden door deelnemers zelf zoveel mogelijk aangegeven en de organisatie gaat op pad om hiervoor een interessante spreker te vinden. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsvoering, wet- en regelgeving, praktische verkooptips of andere zaken die eenieder aangaan. Soms wordt ook een (groot) bedrijf bezocht en krijg je de gelegenheid eens achter de deur van een ander bedrijf te kijken.

Ook jij bent van harte welkom!
Het organisatieteam: Frans Vonk, Riny Bierlee, Ivon Geurts van Kessel

Members en partners van Peelland Business Plaza

  • Aldi Schrijft
  • EHBHV Opleidingen
  • hier uw logo
  • Brabant Autolease
  • Interim Credit Control
  • Notariskantoor Spoormakers
Profiteer van de voordelen als member van Peelland Business Plaza Meld u nu aan

Gemeente Helmond
DecoWish
Voordeel op Internet