Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Netwerkclub0492

Adres Medevoort
Postcode 5707 DD Helmond
Website http://www.netwerkclub0492.nl
Contactpersoon Ralph de Kort
Aantal leden 34
Kosten lidmaatschap 400
Toelichting

Netwerkclub0492 is de naam van een nieuw ondernemersnetwerk voor Helmond en omstreken. Een groep lokale ondernemers hebben de handen ineengeslagen en deze nieuwe netwerkclub opgericht. Een netwerk met een belangrijk doel voor ogen: kennis maken met elkaars ondernemingen en bevorderen dat ondernemers elkaars ambassadeur worden.

Netwerkclub0492 is nieuw, maar de initiators kennen elkaar al langer. Ralph de Kort van Interim Credit Control, Ingrid van Run van Jumpsquare Deurne en Jan Meijer van OMD Notarissen, kennen elkaar via andere netwerken en zijn echte ambassadeurs van elkaar geworden. In maart 2015 hebben zij een eerste bijeenkomst georganiseerd. Om 7.00 uur s’ochtends zit een groep van ruim dertig ondernemers aan de ontbijt-vergadertafel bij de Brandevoortse Hoeve. De aanvangstijd verraadt al dat deze ondernemersbijeenkomst anders is dan anderen. Maar het onderscheidt zich op meer punten. “Om een optimaal resultaat uit de deelname te halen, wordt het een en ander van de ondernemer verlangt”, aldus Ralph de Kort, “wij komen bijvoorbeeld wekelijks bijeen. We bespreken niet alleen de behaalde resultaten en vertellen waar we mee bezig zijn, maar bekijken juist hoe we elkaar aan nieuwe opdrachten kunnen helpen”.

Ondernemers zijn van harte welkom om kennis te maken met de vereniging: Netwerkclub0492 en als gast deel te nemen aan een van de ontbijtbijeenkomsten op vrijdagochtend. Zij kunnen zich hiervoor opgeven door een mail te sturen naar info@interimcreditcontrol.

Members en partners van Peelland Business Plaza

  • Aldi Schrijft
  • EHBHV Opleidingen
  • hier uw logo
  • Brabant Autolease
  • Interim Credit Control
  • Notariskantoor Spoormakers
Profiteer van de voordelen als member van Peelland Business Plaza Meld u nu aan

Gemeente Helmond
DecoWish
Voordeel op Internet