Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

OCH - Ondernemers Cafe Helmond

Adres steenweg
Postcode 5707 CD Helmond
Website http://www.ondernemerscafehelmond.nl/
Telefoon 0492-54443
Contactpersoon
Aantal leden 50
Kosten lidmaatschap minimaal 250
Toelichting

Ondernemerscafé Helmond is een initiatief van ondernemende Helmonders. Het doel is een laagdrempelige netwerkbijeenkomst te verzorgen, waarbij de onderlinge Helmondse relaties op de voorgrond staan.

Na een vliegende start twee en een half jaar jaar geleden is het Ondernemerscafé Helmond uitgegroeid tot een toonaangevende netwerkbijeenkomst. Het aantal bezoekers groeit nog altijd.

Doel ook van het bestuur is de avond zoveel mogelijk op basis van sponsering in natura te laten draaien. Ondanks de inzet van vele Helmondse ondernemers blijkt het niet mogelijk dit doel volledig te realiseren. Er zijn kosten die noodzakelijkerwijs gemaakt moeten worden om de avond een succes te laten zijn. Voor deze kosten zijn wij op zoek naar sponsoren in de vorm van ‘Vrienden van’. U kunt voor minimaal 
€ 250 (excl. BTW) per jaar Vriend van het Ondernemerscafé worden. In ruil daarvoor krijgt u een vermelding op de website en een vermelding op de videoschermen tijdens de bijeenkomsten.

Vele Helmondse ondernemers zijn u reeds voorgegaan, dus meldt u nu snel aan als Vriend van het Ondernemerscafé. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar: info@ondernemerscafehelmond.nl.

Het budget dat aan het eind van het jaar over is, zal worden geschonken aan een goed doel in Helmond. Het Ondernemerscafé Helmond is er immers voor en door Helmondse ondernemers.

Members en partners van Peelland Business Plaza

  • Aldi Schrijft
  • EHBHV Opleidingen
  • hier uw logo
  • Brabant Autolease
  • Interim Credit Control
  • Notariskantoor Spoormakers
Profiteer van de voordelen als member van Peelland Business Plaza Meld u nu aan

Gemeente Helmond
DecoWish
Voordeel op Internet