sliderfoto

EHBHV Opleidingen | EHBHV.nl


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0857821022
Adres:
Kapellerweg 17
Postcode:
5707JR
Plaats:
HELMOND


Contactpersoon

Naam:
B. Woudenberg
Emailadres:
info@ehbhv.nl
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

Wie zijn wij EHBHV Opleidingen | EHBHV.nl levert uitsluitend kwalitatief hoogwaardige opleidingen. De opleidingen zijn gericht op een zelfstandige en adequate inzet in de praktijk. Dus van ons kunt u verwachten dat u ook daadwerkelijk adequaat kunt optreden bij een incident. Wij zijn sterk geworden door de interactieve manier van lesgeven. De manier van lesgeven waarbij de deelnemer meer betrokken wordt bij het volgen van een training of opleiding.


Wij werken voornamelijk in company Verreweg de meeste opleidingen verzorgen wij In-company. In vergelijking met regionaal georganiseerde opleidingen kunnen de prijzen bij ons beduidend lager liggen, omdat wij lage exploitatiekosten hebben. Om de kosten laag te houden en de kwaliteit goed te hebben kunnen ook de kleinere bedrijven, bijvoorbeeld in  winkelcentra of verzamelgebouwen, in samenwerking met elkaar, voldoende personen bijeen brengen om één van onze opleidingen In-company te organiseren.

EHBO en BHV, opleidingen, trainingen en workshops verzorgen, dat is onze kracht. Uw bedrijfsveiligheid, laat dat onze zorg zijn.
Wij hebben een manier van trainen waarbij de deelnemer meer betrokken wordt bij de training of opleiding. Wij leveren en/of onderhouden al uw EHBO / BHV goederen. Wij hebben de durf om de veiligheid binnen ons vermogen, haalbaar en betaalbaar te hebben en te houden. Wij hebben niet alles maar ontzorgen wel in alles.
Wij ” durven net effe anders te zijn.


EHBHV Opleidingen | EHBHV.nl
  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding