sliderfoto

Bullzeye


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0683949278
Adres:
Tongelreep 33
Postcode:
5704 LR
Plaats:
Helmond


Contactpersoon

Naam:
Guido van Erp
Emailadres:
g.vanerp@bullzeye.nl
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

Geen slapeloze nachten meer!Wij helpen uw bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever te maken waardoor resultaat toeneemt. Uw doelen worden helder op het gebied van bedrijfsstrategie, bedrijfsvoering, financieel management.


Over BullzeyeOnze sporen zijn vooral verdiend op strategisch, operationeel maar ook op financieel management terrein. Dit hebben wij bereikt middels onze doeltreffendheid, het behalen van successen, boeken van resultaten en het nakomen van afspraken.


Wij zorgen voor resultaten met impact!Met name voor MKB bedrijven willen wij ons inzetten voor de ondernemer en/of het management team dat vooruit wil, dat wil aanpakken, wil veranderen en in staat is om te leren. Ervoor zorgen dat uw bedrijf verbeterd en ook niet terugvalt in oud gedrag; daarvoor heeft u Bullzeye nodig.


Bullzeye is een B2B conzultancy bedrijf met een 'z' om meteen in haar naam al helder te maken dat de aanpak niet valt onder eenheidsworst maar doeltreffend aanpakt bij de kern en focust op resultaat.


Pffff, weer zo'n 'coach' zou u kunnen denken. Op bewezen feiten beslist niet. Onze consultants profileren zich als "adviseurs" pur sang, wij zijn onpartijdig, de 'vreemde ogen' als het ware. 


Directeur/eigenaar Guido van Erp


Resultaat Consultant 


 


 

  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding