Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

EHBHV Opleidingen durft het net even anders te doen

“Wat je als bedrijfshulpverlener moet kunnen als de nood aan de man is, leer je voornamelijk door het te doen.” Bas Woudenberg van EHBHV Opleidingen | EHBHV.nl richt zijn trainingen daarom graag in op de dagelijkse praktijk van zijn klanten. “Ik geef zo min mogelijk theorie en laat cursisten zo veel mogelijk oefenen. Mijn lessen zijn dynamisch en met een gezonde dosis humor. Zo beklijft de kennis en ervaring beter, zeggen ook mijn cursisten in de positieve feedback van de afgelopen jaren. Reanimeren moet een automatische handeling worden door veel te oefenen. Het gevoel van de handelingen moet, als het ware, opgeslagen zijn in je lichaam en niet in je hoofd.”

EHBHV Opleidingen bestaat inmiddels ruim 10 jaar. Bas Woudenberg moest in 1993 voor zijn functie als facilitair medewerker zijn EHBO diploma halen. “Ik vond de lessen zo verschrikkelijk saai dat ik dacht: Dat moet toch anders kunnen. Een paar jaar later raakte ik betrokken bij het bestuur van de plaatselijke EHBO vereniging in Delft, volgde een kaderopleiding en werd in 2007 een gediplomeerd EHBO-instructeur. Vervolgens heb ik me hetzelfde jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In 2010 voltooide ik de opleiding tot brandinstructeur. Hierdoorkan en mag ik ook officieel brand- en ontruimingslessen geven, adviseren en examineren. Nu kan ik zowel voor het Rode Kruis, Oranje Kruis, NIBHV, Nikita, NRR, Arbowet en  verder iedereen die conform de wet en regelgeving opgeleid wil worden,opleiden op het gebied van EH (Eerste Hulp) en/of BHV (bedrijfshulpverlening).

En zo is EHBHV Opleidingen begonnen en gegroeid.

Ontwikkeling
“De bedrijfsnaam EHBHV Opleidingen | EHBHV.nl heb ik zo gekozen omdat die laat zien wat ik doe.

Negentig procent van mijn klandizie zijn bedrijven die me bij hun klanten inzetten als trainer. Tien procent zijn eigen klanten. De komende vijf jaar wil ik groeien naar een betere verdeling tussen eigen klanten en opdrachtgevers. Ik wil vernieuwend zijn en cursisten prikkelen om zelf na te denken. Daarom rijk ik nauwelijks kant en klare kennis aan maar zet iedereen aan het werk. Het gaat erom waarom je het wilt doen, niet zozeer dat je het moet doen. Wat is het doel en hoe kun je dat bereiken? Altijd met de beste tools. Wat die precies zijn? Dat ligt aan het niveau en de ontwikkeling van de groep die ik voor me heb. Ik varieer steeds en probeer uit.”

Blijven leren
“Ik heb een boeiend vak en leer iedere dag nog bij. Als ik dakwerkers, bergbeklimmers, productiemedewerkers of wie dan ook ga trainen, dan bereid ik me graag voor door onderzoek te doen op locatie, in de vakbranche, ARBOwet, VCA enzovoorts. Zo doe ik dat voor al mijn klanten. Een standaardtraining is geen uitdaging, niet voor cursisten en niet voor mij. Die uitdaging zoek ik juist, want daar ben ik sterk in. Behalve advies, EHBO en BHV trainingen levert EHBHV.nl ook VCA trainingen en traint het beveiligers. Als extra service naar alle klanten leveren wij ook alle EHBO en BHV materialen, zoals portofoons, brandblussers, medicijnen en verbandmaterialen die je als bedrijf nodig hebt. Ik wil zo compleet mogelijk zijn in mijn aanbod. EHBHV.nl durft anders te zijn. Dat bevalt mij goed en klanten ook. Die waarderen EHBHV.nl met een 8,6. Daar ben ik trots op.”

Voor meer informatie: www.EHBHV.nl. Voor vragen bel of mail Bas Woudenberg op 06 488 547 73, 085 782 10 22, info@ehbhv.nl.

Members en partners van Peelland Business Plaza

  • Aldi Schrijft
  • EHBHV Opleidingen
  • hier uw logo
  • Brabant Autolease
  • Interim Credit Control
  • Notariskantoor Spoormakers
Profiteer van de voordelen als member van Peelland Business Plaza Meld u nu aan

Gemeente Helmond
DecoWish
Voordeel op Internet