Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Notariskantoor Spoormakers B.V.

notaris
Bedrijfsgegevens
Kromme Steenweg 3
5707CA Helmond


Website: http://spoormakers.com/
Telefoonnummer: 0492509333
Fax: 0492528875
Emailadres: info@spoormakers.com

Contactpersoon

Geen contactpersoon beschikbaar.


Bedrijfsactiviteiten
notaris

Uitgebreide beschrijving

Startpunt voor een zorgeloze toekomst

Een notaris is adviseur op talrijke gebieden en zorgt ervoor dat afspraken vastgelegd worden in akten. Notariële akten moeten zo opgesteld zijn dat u erop kunt vertrouwen dat alles tot in detail geregeld is. Vlekkeloos geregeld. Want het gaat om uw toekomst.

 

Wij maken juridische zaken toegankelijk…

Notaris Spoormakers wil er voor zorgen dat u precies weet wat er in de akte staat. Het juridische taalgebruik is meestal niet erg toegankelijk. Wij lichten de tekst persoonlijk toe, zodat u precies weet wat de akte inhoudt.

“In de toelichting op de officiële stukken zie je wat een notaris voor je kan betekenen. Dan komt zijn deskundigheid goed uit de verf. Die juridische vaktaal zegt me niets, ik wil weten wat ermee bedoeld wordt. Na het gesprek met notaris Spoormakers heb ik het gevoel dat de akte aansluit bij wat ik wil.” Mevrouw Bosch-Driessen.

 

… en inzichtelijk

Notaris Spoormakers realiseert zich heel goed hoe belangrijk uw toekomst is. Als wij onze handtekening zetten, weet u dat het geregeld is. En daarbij weet u bij Notaris Spoormakers exact waar u aan toe bent; de tarieven zijn helder en inzichtelijk: u weet vooraf precies wat de kosten zijn.

 

Ons kantoor neemt de tijd voor u!

Notariskantoor Spoormakers heeft al meer dan 40 jaar ervaring op alle notariële rechtsgebieden, zoals familie- en erfrecht, onroerende zakenrecht en ondernemingsrecht. Wij beschikken over een deskundig team van juristen en juridische medewerkers dat u bij juridische zaken van dienst kan zijn.

“Wat mij bij notaris Spoormakers opvalt is de tijd die de mensen voor mij nemen. Ze vertellen me helder wat er moet gebeuren en wat de eventuele consequenties zijn. Dat spreekt me aan.” Dhr. Hanssen.

 

 

Persoonlijk contact
Op deze website vindt u informatie over onze werkzaamheden. Natuurlijk kunt u altijd persoonlijk met ons contact opnemen. Neem contact met ons op en wij nodigen u uit bij ons op kantoor in het centrum van Helmond. Bij het kantoor is parkeergelegenheid aanwezig. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid dat de notaris naar u toe komt.Terug

Google Maps

Weergeven op kaart

Members en partners van Peelland Business Plaza

  • Aldi Schrijft
  • EHBHV Opleidingen
  • hier uw logo
  • Brabant Autolease
  • Interim Credit Control
  • Digendo B.V.
Profiteer van de voordelen als member van Peelland Business Plaza Meld u nu aan

Gemeente Helmond
DecoWish
Voordeel op Internet