Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Colofon

Initiatiefnemers:
Peelland Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met Peelland Business Plaza alle Peellandse ondernemers een platform om zich te profileren.

Doel Peelland Business Plaza:
Het doel van Peelland Business Plaza is om Peellandse ondernemers GRATIS een platform te bieden om zich te profileren. Op Peelland Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven in Peelland  vindbaar. Op Peelland Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor Peellandse ondernemers. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken. 

Redactie:
De redactie voor deze website wordt gevormd door Peelland Business Plaza. Wilt u redactie aanleveren? Klik dan hier. Wilt u graag eerst contact met Raymond Korteknie, klik dan hier


Compatibiliteit:
De website is ontworpen om bekeken te worden met Internet Explorer versie 9 en hoger en op Firefox versie 3 en hoger. Het is mogelijk om de website met andere browsers te bekijken maar niet in alle browsers wordt de lay-out optimaal weergegeven of is niet alle functionaliteit beschikbaar.

Members en partners van Peelland Business Plaza

  • Aldi Schrijft
  • EHBHV Opleidingen
  • hier uw logo
  • Brabant Autolease
  • Interim Credit Control
  • Digendo B.V.
Profiteer van de voordelen als member van Peelland Business Plaza Meld u nu aan

Gemeente Helmond
DecoWish
Voordeel op Internet